sunday, but it's not a sunny day

Jag har blivit gammal. Nej, det är sant, jag har blivit gammal.
Jag har bevis! Jag kan inte sova länge på mornarna längre, i så fall blir det att jag ligger vaken och bara ligger och drar mig. Men jag kan inte sova till tio ens en gång! Det betyder alltså att jag måste gå och lägga mig tidigare än vad jag gjorde förut, men det gör jag ju också i och för sig.

Hur som helst så lämnade jag väl sängen vid halv tio och jag har redan hunnit fått mig frukost och skrivit klart en uppgift i kursen utveckling, livsvillkor och socialisation. Hur bra det blev är en annan sak, men jag har ju bestämt mig för att prioritera ner skolan, eller åtminstone vissa ämnen.
Tyvärr lyser ingen sol idag, men vad gör väl det. Det är ju snart mysig höst! Försöker jag inbilla mig.. kallt, regn och blöta skor är vad vi har att vänta kära vänner. Men det är ganska mysigt på kvällarna, det är mörkt ute och man kan tända ljus. Om bara Daniel kommer hem snart så låter inte hösten så hemsk ändå.

Hur kommer dagen se ut idag? Ingen som vet, ingen som vet. Men jag funderar på att ta en springtur, och då även till gymmet. Om jag känner för det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0